Forum Bug Reports

Discussion in 'Ask the White Tower' started by Azi al'Thone, Oct 22, 2013.

  1. Onis O'Leia

    Onis O'Leia Aes Sedai

    Joined:
    Apr 12, 2009
    Messages:
    4,430
    Location:
    Akershus, Norway
    I'm seeing the same as Ty mentions, only the tag [IMG and nothing more. I use Opera web browser.
     
  2. Ty al'Djinn

    Ty al'Djinn Mod for Life Gaidin Company Commander of San d'ma Shadar

    Joined:
    Jul 8, 2012
    Messages:
    6,959
    Location:
    The Garden State
    I use Chrome.
     
  3. Tallan Daar

    Tallan Daar Aes Sedai Director of Research and Records Historian Forum Moderator

    Joined:
    May 12, 2010
    Messages:
    7,327
    Location:
    Sweden
    Same for me (Firefox).
     
  4. Deoan Kakarot

    Deoan Kakarot Master of Chat Director of Technology Gaidin

    Joined:
    Dec 27, 2005
    Messages:
    2,314
    Location:
    USA, Fl, Jacksonville
    Avery: I wonder if it's maybe correcting to a different ' mark for you? Can you email yourself your username or something and then copy/paste your username into the username field and see if that works?

    Leira: it's probably the rich text editor *also* trying to help.You might try unchecking the rich text editor option here https://www.tarvalon.net/index.php?account/preferences for a bit and see if that helps?

    Ty, Onis, and Tallan: that's a really weird one, and I'll see if I can replicate it.
     
  5. Kyla Sterling

    Kyla Sterling Evil Overlord / TVT Assistant Editor Aes Sedai TVT Editor

    Joined:
    Jan 11, 2004
    Messages:
    9,160
    Location:
    Peoria, IL, USA
    The problem Ty/Onis/Tallan have is working for me, too. I use Chrome, and I've tried images hosted on Google Drive, Imgur, and imgbb - they all just give me the broken image link and the [​IMG]
     
  6. Deoan Kakarot

    Deoan Kakarot Master of Chat Director of Technology Gaidin

    Joined:
    Dec 27, 2005
    Messages:
    2,314
    Location:
    USA, Fl, Jacksonville
    I'm testing an image here from imgur to see if it happens for me.

    [​IMG]

    Nope, worked fine for me, I'll pick at it in a testing thread with a test account further.
     
  7. Nandi el'Shahir

    Nandi el'Shahir Sparkle Spren Aes Sedai

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    4,392
    Location:
    Central Maryland
    I am having the same issue as Kyla, b/c I know I use to be able to reference Giphy, etc w/o any issues before. And I think it's connected to my sigs as well. It seems like if it isn't a .jpg (or the like) the forums doesn't support it?
     
  8. Qamra Daielin

    Qamra Daielin Tech Documentation Orderly & Sparkle Spren Gaidin Company Commander of Dai M'hael Tower Gatekeeper

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    3,294
    Location:
    Calgary, Canada
    What I've seem to have noticed..is that it doesn't like shortened URLs. With giphy - if you use the long form, it shows fine for me. But if you use the shortened url, it shows up as the tag. Just a notice.
     
  9. Nandi el'Shahir

    Nandi el'Shahir Sparkle Spren Aes Sedai

    Joined:
    Feb 10, 2010
    Messages:
    4,392
    Location:
    Central Maryland
    That is good to know!
    [​IMG]
     
  10. Narysse a'Jahar

    Narysse a'Jahar Aes Sedai

    Joined:
    Jan 21, 2008
    Messages:
    9,431
    Location:
    Western New York State
    For the watched threads frature, I have it so that I don't get email alerts but I get alerts here on the site. Lately I've been missing quite a few of those alerts. Anyone else noticing this??
     
  11. Dnae Ila

    Dnae Ila Gaidin

    Joined:
    Jun 12, 2014
    Messages:
    9,087
    I've found that if I don't check a thread when I get an alert, I don't get another alert the next time someone posts there.
     
  12. Ilverin Matriam

    Ilverin Matriam Aes Sedai

    Joined:
    Jul 28, 2006
    Messages:
    3,741
    Location:
    Bulgaria
    Same as Dnae. But if I check that thread again, later, I start getting the alert again :look
     
  13. Arie Davion

    Arie Davion Matron Mother of Mischief Aes Sedai Master of the Watch

    Joined:
    Aug 27, 2007
    Messages:
    16,945
    Location:
    SoCal, USofA
    Check your settings. it's possible it only pokes at you once when there are updates - not all the updates posted after. It may just be a board thing.